Blogi

Työhyvinvointi

Mitä kuuluu? Suomalaiselle niin vaikea kysymys. Yleensä jokainen vastaa; ”Eikait tässä”. Tai Oululaisittain ; ”eikait täs”. Töissä tätä kysytään usein, mutta tarkoitetaanko sitä oikeasti vai kysytäänkö kun on totuttu. Meillä kysytään, kun ollaan oikeasti kiinnostuneita siitä, miten työkaverilla menee. Kysymykseen saatu vastaus riippuu siitä, kuinka avoin työyhteisö on. On totta, että aina ei kiinnosta se maailman paraskaan työ vaan enemmänkin se tuntuu taakalta ja sen olisi valmis heittämään romukoppaan. Silloin on tärkeää, että ympärillä on sellaiset työkaverit joille voi kertoa, eikä esimies revi pelihousuja, kun kuulee kuinka jollakin on motivaatio hukassa. Silloin on tärkeä kuunnella mistä kenkä puristaa. Syy ei aina liity itse työhön vaan johonkin mitä työn ulkopuolella tapahtuu.

Työkavereiden kanssa vietetään oikeasti paljon enemmän aikaa, kun tulee edes ajatelleeksi. Kyllähän työkaverista on hyvä pitää huoli. Niin kuin Kärppien päävalmentaja sanoi torijuhlassa; ”Kun autat toista, huomaamatta autat myös itseäsi”.

Meillä avoimuus on sitä, että jokainen saa olla juuri sellainen kuin on. Ei tarvitse olla tai esittää jotain mitä ei oikeasti ole. Huumoria viljellään paljon. Kerrotaan jos joku ahistaa. Aina löytyy aikaa kuunnella toista. Tästä hyvästä työympäristöstä meidät tunnetaan, vaikka historia on vielä lyhyt. Jokainen työntekijä on jossakin kohtaa sanonut, että on paras työpaikka missä on ikinä ollut. Tästä me haluamme pitää kiinni.

-Tapani

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Kaikki oikeudet pidätetään.
Myyntipalvelu Jaakkola © 2019

Design & koodi ~ Neotar Media

Vieritä ylös