Rekrytointi

Palkkaamme viisi uutta ajanvaraajaa

Ajanvarauspalvelumme keskittyy tuottamaan asiakkaillemme laadukkaita asiakastapaamisia. Meillä sinun ei tarvitse myydä mitään. Tehtävänäsi sinulla on varata tapaamisia kuluttaja- ja yrityspuolen päämiehillemme. Työ on mielenkiintoista ja palkitsevaa. Koulutamme sinut tehtävään.

Nyt palkkaamme viisi (5) uutta ajanvaraajaa.  Haemme tehtävään rentoja ja asennetta omaavia henkilöitä. Pystyt keskustelemaan luontevasti puhelimitse asiakkaittemme kanssa. Toivomme myös aktiivista ja oma-aloitteista tekemistä töitä kohtaan.

Meiltä saat todella hyvän koulutuksen ja tuen aloittaessa. Varmistamme osaamisesi jatkuvan valmennuksen avulla. Pääset työskentelemään rentoon työilmapiiriin, huippujen työkavereiden kanssa. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Oulun ydinkeskustassa.

Saat varman tuntipalkan, jonka lisäksi palkitsemme onnistuneesta työstä provision muodossa. Meillä työskentelet 6 tuntia päivässä, joten aikaa jää myös hyvin harrastuksille. Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Hoidamme sitä mm. kuukausittaisilla virkistysilloilla.

Haluamme sinut osaksi kasvutarinaamme! Mikäli tunnistat itsesi hakemuksesta, niin soittele! Tulemme haastattelemaan ja tekemään valintoja jo hakuaikana.

Videolta näet työntekijöidemme ajatuksia työpaikastamme.

Juho Jaakkola Puh: 040 760 5274

Hae 15.12.2019 mennessä. Soita tai lähetä hakemus osoitteeseen: info@myyntipalvelujaakkola.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Kaikki oikeudet pidätetään.
Myyntipalvelu Jaakkola © 2019

Design & koodi ~ Neotar Media

Vieritä ylös